HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Venstresidenazier

Er så utrolig sint og irritert over nordmenn som ikke eier folkeskikk! Da Gard og jeg løp til toget i dag, sto det to kvinnfolk i rulletrappen side om side og skravlet. Jeg sa "unnskyld!" idet jeg stoppet rett bak hun ene, men hun hørte søren ikke etter, så jeg gjentok meg selv. Heller ikke denne gangen hørte hun meg, og jeg trodde jeg skulle klikke da jeg for TREDJE gang måtte si "UNNSKYLD!", men det hjalp ikke for fem øre.

Hvorfor er det så mange som ikke kan "ALLTID stå på høyre side i rulletrapp" regelen her i Norge?? Er det fordi vi er så jævlig egoistiske at vi bare MÅ sperre for alle andre som har hastverk? Eller er det fordi vi er en haug med åndsvake mennesker som ikke klarer å oppfatte situasjoner og mennesker rundt oss? Det er ren folkeskikk og stelle seg til HØYRE i rulletrapper, så hvorfor ikke bare gjøre det?

Jeg opplever dette HVER DAG, og det er så utrolig irriterende at jeg får lyst til å skrike inn i øret på venstresidenazien. Men jeg kan jo ikke det, selv om det hadde vært en stor lettelse om det faktisk hadde blitt en reaksjon.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits