HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

LANVIN HEART H&M

.......SKUFFET

Sto opp klokken seks i dag for HVA? Lanvin sin kolleksjon så mer ut som et par kjoler fra gina tricot, enn Lanvin. Kanskje jeg hadde for store forventninger? Eller var det faktisk veldig dårlig?

Ingen av de kjolene jeg hadde sett på nettet var slik som jeg hadde trodd. De satt rart, stoffet var rart og ikke minst fargene. Jeg skal aldri ha høye forventninger til H&M sine designer kolleksjoner igjen. Aldri.

Jeg fikk med meg en kjole da, selv om jeg ikke likte den KJEMPE godt. Det skal følelsen av "kjærlighet ved første blikk" når jeg kjøper noe....ikke care. Men i dag var jeg care, for jeg fant ikke noe fantastisk da jeg stormet inn på H&M i dag, ti på halv ni. Jeg trodde virkelig jeg skulle finne noe jeg elsket, siden jeg egentlig elsker Lanvin. Men hva kan man forvente når det blir solgt på H&M? Finner sjeldent noe jeg liker der, så skjønner ikke hvorfor jeg trodde jeg skulle finne det nå bare fordi det var Lanvin.

Eirik fant da i hvert fall noe fantastisk. En dress som satt som et pølseskinn rundt kværnet kjøtt. Den var rett og slett helt perfekt. Synd jeg ikke fikk ta bilde, siden de var så utrolig strenge der inne. Men jeg tok noen snikbilder likevel. Hihi. Jeg er så lur altså.

Prøvde meg på en sykt fin Nora Alba pose. Syns dere jeg klarte det? Haha.

2 kommentarer

høres ut som du har hatt en fin dag da, jaa du klarte det :Dheah

Joakim Joselo Smit

23.11.2010 kl.21:30

Hmm er enig med deg der Celine!

Skriv en ny kommentar

hits