HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Me and my best friend A1

A1 spilte squash på jobben min i dag! Og jeg fikk autografen deres og BILDE, selv om jeg ikke kjente dem igjen ved første øyekast... Haha. Kjæresten min sier de er litt sånn '95, så ingen som bryr seg. Men jeg tror alle bryr seg jeg. For de er jo KJENDISER. I hvert fall så bryr jeg meg! Og Ragnhild. For hun møtte nemlig Chirag Rashmikant Patel på Waynes i går! Sykt tilfeldig? Kanskje... Men vi bare eeelsker kjendiser, så vi kaller det "et tegn fra Gud".

JEG TOK PÅ EN KJENDIS I DAG OG HAN SA HAN LIKTE JAKKEN MIN! WHO IS AWESOME? I'M AWESOME!

Etter jobb tok Thomas meg med ut på stam dating stedet vårt! Nemlig Sushi&Wok! Elsker maten der, også har jeg verdens beste kjæreste som tar meg med dit minst fire ganger i måneden da :-) Etter maten, kjøpte vi mat til i morgen for de siste pengene "våre", så vi fikk ikke ut bilen av parkeringshuset. Men heldigvis har jeg slik en sjarm, så jeg skaffet ti kroner fra en random og vips! så var vi på vei hjem til Nittedalen igjen!

Det er lørdag kveld, og Thomas har alt sovnet selv om klokken ikke er mer enn halv tolv! Vi skal nemlig opp tidlig-tidlig i morgen og trene Pilates på Elixia! Det blir sinnsykt deilig. Trenger og få bort litt fett shøø! Hihi. xoxo double s

2 kommentarer

sigridsh

28.11.2010 kl.00:33

Synest de er fantastiske jeg ! ;)
a1 er sykt god ! heldig du :) fikk komplemang :D

Skriv en ny kommentar

hits