HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

LR

Jada, jada. Vet jeg er en dårlig blogger, men dere har vært dårlige lesere!

Jeg har ikke vært på skolen i dag.. selv om jeg LOVTE meg selv at jeg skulle dra på skolen hver dag hele året og gjøre masse lekser på fritiden.. Det er bare det at det ikke er like enkelt som det høres ut som. Men jeg skal skjerpe meg...en gang i framtiden.

Tenkte jeg skulle skrive litt om lørdagen, siden det var veldig mange forskjellige kommentarer på det. NEI, ikke her på bloggen, for her kommenterer jo ingen. Haha. Men ellers - på skolen, i mitt vennemiljø osv. Hørte noen hadde sagt jeg lignet på en bestemor, men herregud da! Tror dere virkelig jeg VELGER hvordan jeg skal se ut når jeg er modell? Nei, for det gjør jeg ikke.

Jeg skulle være inspirert av 40/50-tallet, mens de andre var 20/30-, 80- og 90-tallet. Alle kjolene er vintage, og plukket ut av en personlig stylist. Vi ble sminket av en makeup artist og håret vårt ble fikset av en profesjonell frisør. Vi fikk champagne, lunsj, mellom måltider, tre retters middag og eget rom mens vi var der. Hele sminkeprosessen ble filmet og på slutten av hele arrangementet (klokken seks!), ble vi fulgt opp på en scene hvor frisør og makeup artist snakket om de forskjellige stilene og hva de hadde gjort osv. Arrangementet  ble holdt av LR på Thon Hotels sitt konferansesenter.

Spørsmål? Skriv det i kommentarfeltet :-)

Én kommentar

Eirik Nesheim

19.01.2011 kl.18:56

Woow du så bra ut! damn gøøøøøøøøøøøøøøørl

låvv ju

Skriv en ny kommentar

hits