HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Intimkonsert med Use Me på Grand Hotel

Hei! I går var jeg på intimkonsert med Use Me på Grand Hotel. Hadde aldri hørt dem synge før, men ble positivt overrasket da jeg hørte dem i går. Konserten fant sted på en suite på Jeg fikk så vidt hilst på Julia Nyland før hun måtte dra igjen. Travel jente for å si det sånn! Men fikk et godt inntrykk av henne den tiden hun var der, så det er jo bra :-)

Møtte også på Kjetil, Glenn og Christoffer som egentlig var de eneste jeg kom ordentlig i kontakt med siden jeg følte jeg ikke hadde så mye til felles med de andre bloggerne som var der. Kjetil hadde jeg jo snakket med før, så syns det var utrolig koselig å møte på han igjen med tanke på at jeg ikke kjente noen andre der! :-)

Dro senere ut med Thomas og Viktor å spiste på Olivia. Da jeg kom hjem var klokken bare rundt åtte, men jeg sovnet med en gang jeg traff sengen og våknet ikke før tolv i dag tidlig. Nå er jeg akkurat ferdig med å spise frokost og holder på å fylle ut et skjema som skal sendes til den nye jobben min. Jeg fikk nemlig jobb hos Fresh Thinking på fredag etter å ha vært på intervju hos dem på torsdag! Blir spennende å se hvordan det blir å jobbe for dem!

6 kommentarer

De bor i rygge/moss, der hvor jeg bor :D:D de er sykt brae!

Konkurranseoversikten

23.01.2011 kl.15:16

Sjekk ut konkurranseoversikten.com for daglig oppdatering av konkurranser på internett! Der har du muligheten til å melde deg på konkurranser hvor du kan vinne premier for mange tusen kroner!

Joakim Joselo Smit

23.01.2011 kl.15:36

Så bra at du koste deg der Celine :)) ha en fin søndag videre !

ymode-Bestill header

23.01.2011 kl.17:35

Åh,de er flinke! :P

Maria Isabell

23.01.2011 kl.19:06

så koselig :) Oi, da har du fått nok søvn i natt ihvertfall :) Hehe..

Celine Stene Syverud

23.01.2011 kl.20:03

Maria Isabell: Haha, ja!

Skriv en ny kommentar

hits