HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

lykkelig

I HELE går satt jeg med engeslsk analyse, og hva gjør jeg nå? Jo, sitter med engelsk analyse! For å si det slik... Jeg er lei engelsk analyse. Vil helst bare kose meg hele dagen og gjøre det jeg har lyst til. Som å trene og gå på lange turer, OPPLEVE ting! Det er det lenge siden jeg har gjort det! Heldigvis skal jeg snart til København, så får håpe jeg får oppleve noe mens jeg er der nede noen dager.

Da jeg kom hjem i går etter nesten 5 timer på wayne's (skrev analysen min der), fant jeg en rosebukket og en kokebok fra kjæresten min. Han er så utrolig god! Må virkelig innrømme at jeg føler ekte lykke når jeg er sammen med han, og det er en kjempe deilig følelse. Uansett hvor jævlig en dag måtte være, vet jeg at når jeg kommer hjem blir dagen hundre ganger bedre. Åh, lykke.

Ikke nok med det.. Jeg bestilte YSL ring fra Ebay i går! Gleder meg såååå til den kommer i posten! Har ønsket meg den kjempe lenge så det var vikelig på tide at jeg fikk bestilt meg en! Håper bare den passer...er nemlig ikke 100% sikker på de amerikanske ring strl.

pic: noralba

5 kommentarer

Nesten like heldig som deg jeg da, engelsk analyse igår og historie i dag. Du har hvertfall en søt kjærest, du da! :D

Luna Anette

01.02.2011 kl.14:47

Husker da jeg åpnet min YSL-boks i sommer. Det er jo faktisk litt magisk :D

Thomas

01.02.2011 kl.17:20

Du er nydelig :))

Martina Winger

01.02.2011 kl.23:12

Hvor mye gav du for den? (:

Celine Stene Syverud

02.02.2011 kl.01:22

Martina Winger: 250 dollar + frakt :)

Skriv en ny kommentar

hits