HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Naturlig livsstilJeg var å trente på Elixia i dag for første gang på leenge. Har vært utrolig slapp i det siste med både mat og trening, men nå skal det bli slutt på det! Thomas og jeg har nemlig satt oss et mål for de 8 neste ukene. Jeg skal gå ned 5,5kg mens han skal gå opp rundt 8kg.

I går lagde vi lasagne fra boken Lett og lettvint, som jeg fikk til bursdagen min av Eirik, Mathilde og Henriette. Boken er propp full av sunne oppskrifter og gode tips for en sunnere hverdag. Fikk også som sakt en kokebok av Thomas på søndag som heter Skaldemans kokebok. Også denne kokeboken er full av sunne oppskrifter som er delt inn i frokost, kjøtt, fisk, dessert og sauser. Gleder meg til å begynne å bruke bøkene!

I tillegg til dette har jeg kjøpt grønn te fra Pukka. Den er veldig god, og som alle vet....kjempe sunn! Jeg har også tenkt til å bytte ut alt brød med grovt brød uten hvetemel og gjær, som jeg skal lage helt selv...og litt hjelp fra moren til Thomas. Hehe.

4 kommentarer

Så gøy, lykke til! :)

Martina Winger

02.02.2011 kl.22:47

Du burde se på boken "Naturlig Slank". Det er utrolig mye god og sunn mat der. De har regnet at med den type "dietten" kan man gå ned 1-2 kilo i uken. Dette er ikke noe jojo slanking, men kun det å spise sunt (: Jeg prøvde den 14 dagers kom-i-gang "dietten", og jeg har aldri vært så mett så lenge og samtidig hatt så lite søtsug!

Lykke til!

Joakim Joselo Smit

02.02.2011 kl.22:49

Lykke til Celine , håper du klarer det ! :)) ses i morgen !

Celine Stene Syverud

02.02.2011 kl.22:54

Martina Winger: Takk for tipset! skal sjekke den ut :)

Skriv en ny kommentar

hits