HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Svar på spørsmålsrunden

Liker du vintage klær? Både ja og nei. Alt som er vintage er jo ikke fint bare fordi det er vintage, men det er jo ofte på vintagebutikkene man finner de fineste skattene. Hvor kjøper du de fleste av klærne dine hen? For tiden er det nesten bare på Acne, men handler jo også klær fra andre butikker som for eksempel bikbok. Kan du skrive outfit hverdag? Ja, hvis du kan forklare nærmere hva du mener med det så :-) Eller mente du kanskje hver dag? Hvor i oslo bor du? Akkurat nå bor jeg ikke i Oslo i det hele tatt. Flyttet inn med kjæresten min i August, så nå bor jeg i Nittedal! Hvilke er dine topp 3 merker? Chanel og Acne, resten står veldig likt. Har du noen designer veske? Nja. Jeg har en Burberry og to Juicy Couture vesker (men de ser jeg ikke på som designervesker). Har du alltid hatt så stor lidenskap for mote? Ja, jeg kan vel si det. Det har bare ikke alltid vært like synlig. Favoritt klesplagg? Har vel egentlig ikke bare ET favoritt klesplagg. Men dette er i hvert ffall ett av dem:Er kjæresten din like interessert i det som du er i mote? Nei! Haha. Men han syns det er flott at jeg er det, slik at jeg kan hjelpe han. Bor du alene eller med noen andre? Jeg bor med kjæresten min og en som heter Gisle. ps. ALDRI flytt inn med to gutter! Haha, tuller.. Det er koselig...til en viss grad. Hvor henter du inspirasjonen fra? Over alt! I kunst, musikk, mennesker, bilder, på nettet og I butikker. Det beste er å bruke sansene dine og finne ut hva du faller for når du er ute å handler, ikke hva andre liker! Jeg kjøper for eks. aldri ting jeg liker litt eller aldri har likt men "liker det fordi det er inn". Tjener du noe på bloggen din? - isåfall hvor mye? Nei, jeg tjener ingenting og har ingen sponsorer. Hvem er dine beste venner? Jeg syns det er utrolig vanskelig å rangere vennene mine på den måten med tanke på at jeg har så utrolig mange gode venner, som alle er fantastiske på hver sin måte. Kan du vise noen bilder av kjæresten din? Ja!

 

 

Hvilken skole går du på? Jeg går på Oslo By Steinerskole. Har du en jobb? Jeg har to! Jobber som resepsjonist på et treningssenter og for fresh thinking. Bor du og kjæresten din for dere selv? Ja, vi leier et rom hos en som heter Gisle. Hvor mye penger bruker du på klær i mnd? Det varierer veldig, men det er alt for mye i hvert fall. Hvor høy er du? Jeg er ca. 168cm. Jobber du som modell? Nei :-) Men jeg har vært på noen fotoshoots for folk som har spurt. Hvor kjøpte du Influence (By MK)? Har vært å hørt rundt på mange forskjellige bokhandler, men ser ut til at jeg må bestille den på nett(?) Jeg kjøpte den på Norli nederst i Karl Johan (ved Nasjonaltheateret). De hadde veldig mange igjen når jeg kjøpte min, så jeg er ganske sikker på at du finner den der. Hvordan kan du så mye om chanel? Det er ikke jeg som kan så mye, den informasjonen jeg legger ut her er det nettet som har gitt meg! Er veldig opptatt av Chanel, så derfor passer jeg på å alltid holde meg oppdatert og kjøper filmer, bøker osv som jeg finner. Hvilken linje går du på (vgs.)? Kunstlinjen. Hva vil du gjøre når du er ferdig med det? Da vil jeg studere økonomi og markedsføring. Har veldig mange planer for framtiden, og det vil hjelpe meg å kunne gjennomføre dem! Kan du legge ut flere outfit bilder? Både det du har på deg i hverdagen, og på fest? Ja, skal prøve på det :-) Hvordan i all verden har du råd til å reise så mye? Enkelt. Jeg betaler aldri for reisene selv. Er du flink på skolen? Når jeg vil så! Har 4,6 i snitt hvis det sier deg noe. Målet er 5 til sommeren. Hvor gammel er kjærsten din? Han blir 21år 5. Februar.  Hva er ditt beste/dårligste kjøp? Jeg har ingen "dårligste" kjøp fordi jeg ikke kaster bort pengene mine på ting jeg ikke absolutt vil ha. Det er jo bare tull, og jeg sjønner virkelig ikke hvorfor folk gidder..

Mitt beste kjøp må nok være D&G øredobbene jeg kjøpte i sommer sammen med Eirik. Bruker dem så og si hver dag og er kjempe fornøyd med dem!


Hvor gammel er du? Jeg ble 18år i starten av januar. Er du bortskjemt? Ja og nei. Jeg får veldig mye kjærlighet fra mamma og kjæresten min. I tillegg skjemmer kjæresten min meg veldig bort. Men jeg var aldri bortskjemt da jeg bodde hjemme, mener jeg da. Tror du på kjærlighet ved første blikk? Ja, men er ikke like sikker på om slike forhold varer livet ut. Hvordan vil du beskrive stilen din? Som min egen. Det er ingen som forteller meg hvordan jeg skal se ut en dag. Hva fikk deg til å begynne å blogge? Bloggen til Nora Alba! Hun er min inspirasjonskilde! Hvis du skulle beskrivet deg selv med 3 ord, hva hadde du beskrevet deg med da? Energisk, høylytt og gal.

Én kommentar

Eirik

07.02.2011 kl.14:07

Celine du er så kos! hvor blir du av? miss u

Skriv en ny kommentar

hits