HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

NSB beklager...

Hei. Nå sitter jeg på et av de fantastiske togene til NSB som skulle vært i Oslo for snart en time siden. Jeg har selvfølgelig prøve de to første timene i moderne historie, som jeg nå pga NSB vil bli stryker i. NSB beklager.
Jeg kan ikke få kommet nok til uttrykk når det kommer til mitt hat ovenfor NSB. De ønsker at hele Norge skal ta toget og at det er SÅ MYE bedre å ta toget enn å ta sin egen bil. Men hvordan kan det være bedre å ta toget når toget slutter å gå med en gang det kommer litt snø? Skjønner de ikke at folk har ting de skal, møter de skal rekke og folk som venter? Hva sier man til dem? Jo, du nå skal du høre... He. Det er faktisk ikke like lett å forklare når du kommer over en time for sent til folk som regner med deg. Men enkelt er det for NSB, som beklager.
Ikke nok med at togene aldri kommer og går til riktig tid, togbillettene er usaklig dyre og om du ikke rekker å kjøpe billett, nei da kan du værsegod betale 20 kr til! Så når du må betale 100kr per strekning (per 30min) som student, og må regne med at du kommer 30 til 1 time forsinket, lønner det seg kanskje å kjøpe seg en bil likevel?

Én kommentar

ylli <3

11.02.2011 kl.10:06

Enig med den! NSB har et sykt dårlig system...!

Skriv en ny kommentar

hits