HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Feel good and look beautiful

Heihei. Tenkte jeg skulle anbefale et par produkter for dere :-) Det begynner jo å nærme seg sommer nå, og da vil man jo kanskje se litt ekstra fin ut? 

Hvis du sminker deg, er det veldig viktig å fjerne sminken HVER KVELD med et bra produkt slik at du unngår fet hud, kviser eller andre ting du helst vil slippe. Jeg begynte å bruke Huile confort fra Chanel for noen uker siden og er kjempe fornøyd! Den fjerner all sminken og etterlater huden frisk og ren. Kjempe deilig!

Slik gjør du: Skyll ansiktet med lunkent vann og løs opp mascaraen. Klem ut en liten dert av renseproduktet i håndflaten og smør det ut i ansiktet. Skyll av med kaldt vann. Enkelt og greit! 

 Om sommeren blir håret ditt utsatt for solen og havet når du bader, da er det veldig fint med en hårkur som hjelper håret med å få stryken og glansen tilbake! Jeg bruker en hårkur fra Moroccanoil som er veldig god. Jeg bruker hårkur fordi jeg bleker håret ca. annen hver måned og da blir håret mitt veldig slitt. Men med denne tryllekuren blir håret mitt silkemykt og glansfult igjen. MEN en hårkur fungerer ikke hvis du ikke bruker den riktig! Om du lar den være i håret ditt i to minutter vil du ikke få noe resultat, har du den derimot i håret i 30 minutter vil du få sterkt 

Slik gjør du: Vask håret med shampoo og skyll. Tørk håret med et håndkle slik at håret fortsatt er fuktig, men ikke vått. Ta hårkur i hodebunnen og dra den ut til tuppene. La kuren virke i minst 30 minutter før du skyller den ut. Derretter kan du ta i balsam hvis du føler at du trenger dette i tillegg. Jeg pleier å sove med kuren i håret for å få ekstra god effekt (skyller det ut på vanlig måte neste morgen). 

Bruker du neglelakk er det godt å ha en bra neglelakkfjerner. Jeg bruker en fra Chanel som lukter kjempe godt forhold til andre neglelakkfjernere jeg har prøvd, og som fungerer kjempe bra. Den fjerner ALL neglelakken, og det var et stooort steg fra neglelakkfjerneren til h&m til denne fra Chanel! Anbefales på det sterkeste. Koster 150 kr på parfymerier.

Med Kolokrem fra midelfart kan du farge vipper og bryn, så du ser naturlig vakker ut hele sommeren uten masse sminke. Denne er kjøpt på esthetique og koster 70 kr. Billig og bra :-)

Én kommentar

Julie Almestad Sævik

23.04.2011 kl.09:13

bra ;p

Skriv en ny kommentar

hits