HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Blåskjell, båt og hav

Heihei. Nå er det bare TO dager igjen til Paris! Har ikke begynt å pakke enda, men det venter jeg med til fredag med.. Har dere forresten noen tips? Butikker eller restauranter som jeg burde dra innom mens jeg er der? Det hadde vært koselig i hvert fall. 

Jeg så forresten mitt første stjerneskudd på fredag! *Lykke*. Så det med kjæresten når vi lå ute og så på stjernehimmelen. Det MÅ jo bety noe! :-)

På lørdag dro Thomas og jeg på hytten på Hvaler med familien hans. Vi kjørte båt, spiste is, baguett med reker, rodde og koste oss masse. Det var utrolig deilig og jeg merker jeg gleder meg til sommeren nå! Det begynner å bli så varmt ute at man kan gå barbeint og i sommerkjole :-) Herlig!


I går spiste jeg blåskjell på Lofoten på Aker Brygge med Thomas. Det var første gang i år så det var ekstra godt da vi spiste det. Jeg elsker blåskjell, så blir nok mye av det i sommer :-) 

Men nå skal jeg legge meg til å sove! Er så sliten for tiden at jeg så vidt kommer meg opp om morningen. Har kjempe mye å tenke på for tiden og det stresser meg. Heldigvis har jeg Thomas så jeg kan tenke på andre ting i blant. Hihi. God natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits