HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Paris, jour un

Paris er helt fantastisk. Utenom at jeg føler meg dårligere enn noen gang og egentlig bare vil sitte på hotellrommet hele dagen. Men jeg kan jo ikke det! I steden er jeg ute og opplever Paris, og til nå har jeg ikke vært skuffet. Jeg elsker Paris!

Vi landet ikke før nærmere halv ti på fredag kveld, fordi SAS var nesten to timer forsinket. Trygt fremme i Paris tok vi bussen til hotellet vi skulle bo på, Citadines og gikk ut å spise litt mat før vi gikk å la oss klokken tolv. HELT UTSLITT.

I dag brukte vi nesten hele dagen på Louvre. Det var veldig slitsomt, og selv om vi var der i flere timer føler jeg at vi ikke fikk sett noe.. Men det er kanskje fordi jeg ikke var med på det som skjedde. Heeh. Eirik og jeg tok noen bilder nemlig... og plutselig var hele klassen BORTE! Så da måtte vi gå for oss selv da.. Så vi gikk for å se på Mona Lisa hvor det var FULT av folk! Og etterpå gikk vi ut i regnet og nøyt det som var på oversiden i stedenfor det som var under bakken. Vi skjønte liksom ikke vitsen med det.. Utsikten så jo så mye finere ut over bakken! 


Etter at vi var ferdig med å gå, vente, gå, vente, gå, vente, gå inne på det jævla museet, bestemte vi oss for å dra på vintage shopping. Men vintage shopping krever en del krefter til leting og graving i hauger av brukte klær og det hadde ikke jeg så mye av etter SÅ mye gåing på Louvre.. Derfor kom jeg tomhent ut av begge to, så jeg har tenkt meg tilbake en dag jeg har litt mer energi :-) Jeg klarte å bruke nesten to tusen kroner uansett om jeg ikke brukte det på klær da. Mat koster jo det og! 

Eirik og jeg spiste crêpe på en restaurant før vi tok turen hjem til fots. Det var kjempe fint ute og så mye hyggeligere enn det ekle Oslo er på kvelden med alle sigøynerne og prostituerte man ser bortover gatene. Man kan aldri være trygg i Oslo!

Nå skal jeg legge meg med teposer over øynene før jeg sovner. Det er kjempe deilig og burde prøves ut! Bonne nuit! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits