HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

I hope that someday I'll be as beautiful as you

Jeg vet jeg har vært en dårlig blogger de siste dagene, men det har vært ting i veien som har gjort det vanskelig å sette seg foran en pc å begynne å skrive. Så her er jeg altså, igjen.

På lørdag var Thomas og jeg på fotoshoot hvor moren hans var fotograf (kjempe flink!). Men det var ikke hvilken som helst fotoshoot, det var nemlig en nakenshoot som forgikk ute! Desverre kan jeg ikke vise dere noen av bildene før i Oktober, siden de er hemmelige fram til da! Men jeg kan si så mye som at jeg elsker dem! Svigermoren min er nemlig en helt fantastisk fotograf som tar de fineste bildene dere kan tenke dere :-)

I morgen skal jeg til Tønsberg og feire 17. Mai med mamma, søskene mine og kjæresten. Håper det blir en fin dag med bare sol. Men det blir det vel ikke.... Jeg kan ikke huske det har vært fint vær på 17. Mai en dag mens jeg har levd. For noen år siden snedde det til og med! I MAI! Men selvfølgelig bare på 17. Mai og ingen andre dager den måneden. Hvor sannsynnelig er det liksom? Kanskje det rett og slett var en stor feil og lage vår egen grunnlov akkurat 17. Mai? 

Jeg håper uansett vær, at alle får en fantastisk 17. Mai i morgen! Nå skal jeg legge meg. God natt!

3 kommentarer

Den photoshooten hørtes spennede ut!

Hvor har du kjøpt Lagerfeld filmen? Jeg vil også ha den!

Celine Stene Syverud

19.05.2011 kl.18:20

Helene, my not so private diar: Kjøpte den på platekompaniet :) den har akkuratt kommet ut!
KULT!!

Skriv en ny kommentar

hits