HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Blossom

Hei. Ligger i sofaen og er i ferd med å se min første episode av Skins. Hørt gjennom venner av meg at det er bra, men jeg vet ikke helt jeg.. Får se hvordan det er nå. Håper det er bedre enn det lille jeg så sist. 

I dag hadde vi coopertest, noe som var helt jævlig etter min mening.. Pleier egentlig å gå ganske greit, men ikke i dag! Jeg kastet opp når jeg kom tilbake til skolen og nå ligger jeg syk hjemme. Vet ikke om det er coopertesten som gjorde meg så dårlig eller om jeg hadde blitt dårlig i dag uansett...jævlig er det i hvert fall. 

I går kom jeg hjem til en nydelig blomst og et kort med skriften "Pepsi-Cola" på. Veldig random kort som Thomas sa, men det var ikke feil! Andy Warhol har nemlig laget designet og jeg digger Andy, så det var helt perfekt! Kjempe koselig å komme hjem til sånt. Jeg må jo ha verdens beste kjæreste :-) 

2 kommentarer

sv: Den eksterne harddisken er kjøpt på Elkjøp for to år siden eller noe :) Jeg er ikke sikker på om den fungerer til mac, men jeg tror det. Ellers går det sikkert an å google "western digital ekstern harddisk" å finne det ut :D

Så søtt!

Celine

20.05.2011 kl.23:14

Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits