HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Festival

Heihei! Jeg kom hjem fra Roskilde mandag morgen, men var så sliten etter den lange kjøreturen at jeg sovne med en gang jeg kom hjem. Sto ikke opp før klokken var syv igjen på kvelden og var oppe kun noen timer før jeg igjen lå i sengen og sov. I dag har jeg brukt dagen til å pakke ut, vaske klær, slappe av, dusje, lage meg en ordentlig middag og blogge. 

Roskilde var forresten helt fantastisk! Jeg fikk sett bl.a. Atmosphere, M.I.A., Magnetic Man, Kaizerz orchestra, Artic Monkeys, The Strokes, LYKKE LI og Currensy. Maten, stemningen, alle menneskene og konsertene, alt er helt utrolig bra og jeg gleder meg allerede til neste år :-) For dere som ikke har vært på en festival enda, så vil jeg anbefale dere til å gripe neste sjanse til å oppleve en. Det er virkelig en av de tingene i livet som MÅ oppleves!

Det var alt jeg fikk blogget i dag. I morgen får jeg forhåpentligvis blogget mer. Night! 

2 kommentarer

Monica

08.07.2011 kl.22:05

Det så kjempe gøy ut! Men kan du ikke legge ut noen flere store festival bilder? :)

Celine Stene Syverud

09.07.2011 kl.11:41

Monica: Jo, det kan jeg...Det er bare det at jeg ikke har så altfor mange bilder fra Roskilde. Har mest bilder fra konsertene, og de ble ikke så altfor bra. Har heller ingen outfit bilder eller slikt fra Roskilde hvis det var det du ønsket å se? Eller?

Skriv en ny kommentar

hits