HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

BikiniB I K I N I, Chloé på salg £180.00

Har lett etter en ny bikini lenge nå, men i dag fant jeg endelig en nydelig hvit bikini på asos.com. Så på den i fjor også faktisk, men da synes jeg den var altfor dyr. Nå som den er på salg, er den litt billigere (hehe), og fortsatt like fin! Gleder meg til den kommer i posten! Åh, lykke.

4 kommentarer

<3Rikke

14.07.2011 kl.15:33

Fin :D

Linnea

14.07.2011 kl.22:59

SV: Yo celine. Det var selvfølgelig ikke meningen å være slem med deg, og ikke meningen at du skulle føle deg utilpass. Jeg blir glad når folk kommer bort, med mindre de er superdrita og jeg ikke vet om de faktisk tuller eller ei. Jeg husker ikke når jeg møtte deg, men det kan selvfølgelig ha vært den dagen hvor jeg hadde ligget i teltet et døgn og vurderte å dra hjem på grunn av migrene eller hva faen det var.

Samtidig må du forstå at det er rart for meg at fremmede mennesker kommer bort til meg og vil føre en samtale. Du føler kanskje at du kjenner meg via bloggen min, men du aner ikke hvor liten del av meg det er. Som regel pleier jeg bare å si tusen takk, så hyggelig, og gå. Hvis det var det som var så grusomt, så skal du vite at jeg uansett setter pris på det, men det er ikke så mye mer enn nettopp det man kan si: takk.

Linnea

15.07.2011 kl.00:35

Sv: Det beklager jeg på det aller sterkeste, det må ha vært den dagen jeg var syk og ville hjem. Var selvfølgelig ikke meningen at det skulle gå utover deg.

Håper du ikke tar det innover deg, og at du hadde en fin festival resten av tiden. :)

tonje

18.07.2011 kl.21:26

wow, den var fantastisk!

Skriv en ny kommentar

hits