HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

I wanna be somewhere else.

Jeg har vært syk de siste tre dagene, så har ikke hatt så mye overskudd. Kom hjem fra Gudvangen søndag kveld og har ligget utslått på sofaen siden. Til helgen skal jeg til Hvaler, men før det har jeg ingen planer. Litt kjedelig egentlig, men håper jeg får tatt meg en tur til utlandet i løpet av August. Været er jo helt forferdelig her hjemme! Skulle ønske det ble litt strandvær snart!

Jeg tror forresten jeg har blitt lurt på ebay. Noen som har tips til hva jeg kan gjøre? Bestilte en pakke for over en måned siden, men den har ikke kommet enda! Trist.

3 kommentarer

gard, doyourworst

19.07.2011 kl.23:40

herregud, så fint av deg! ELSKET det, serr. ELSKET

Celine Stene Syverud

19.07.2011 kl.23:42

gard, doyourworst: Haha! Takk Gard! :p

supermarie

20.07.2011 kl.08:41

Hei! Ææh, så trist å høre om hudproblemene i ansiktet, det er litt vanskeligere å skjule enn for meg, kan du si... Jeg har det over store deler av kroppen, men ikke synlig når jeg har på meg klær. Håper du finner ut av det!

Jeg vet ikke om jeg kan hjelpe så mye, men det jeg har er psoriasis. Det er en kronisk hudsykdom som brøt ut pga streptokokker og som forverres hvis jeg stresser mye, sover lite, er mye kald og sånne ting. Det kan også bli verre hvis jeg føler meg veldig lykkelig. Hehe. Rar sykdom.

Psoriasis er ikke smittsomt og ikke farlig, men det er en plagsom sykdom som krever mye tid. Jeg smører på kremer jeg får på resept, går på en svak cellegift mot det (ingen bivirkninger, mister ikke hår osv) og prøver å ta livet med ro. Prikkene begynner å trekke seg tilbake igjen nå, så noe fungerer! Jeg skal snart starte på noe kostholdsgreier også, dvs ta noen tabletter og oljer, jeg skal blogge om det hvis det fungerer - kanskje det kan hjelpe deg også? :-)

Vet ikke om dette hjalp noe særlig, men håper du blir kvitt problemet! Hadde det vært det samme som jeg har tror jeg hudlegen din hadde funnet ut av det...?!

Skriv en ny kommentar

hits