HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

uvirkelig

Hei. Jeg er så tom etter gårsdagens hendelse. Det er så ufattelig forferdelig og grusomt. Jeg skulle så gjerne ønske det aldri hadde skjedd, at det ikke hadde vært så mange omkommende, at det ikke fantes slike mennesker på vår jord. Men det er det...og det er ingenting jeg eller noen andre kan gjøre noe med.. Det gjør vondt og ikke minst trist. Hvordan kan noen gjøre noe slikt? Jeg skjønner det bare ikke! Det er så urettferdig ovenfor alle de uskyldige menneskene som blir utsatt for dette. De overlevende fra øya og de pårørende vil være påvirket for alltid.  

Jeg synes situasjonen er veldig vanskelig. Da jeg hørte om bomben i Oslo syntes jeg det var ille! Like etterpå skjedde noe som kanskje var ti ganger verre. Folk på vår egen alder som blir angrepet på den måten de ble. Det er jo helt uvirkelig! Etter at de hadde blitt skutt, ble de skutt en gang til slik at sjansen for å overleve ble sunket ned til 0%. Hva slags menneske er det som klarer å utføre noe sånt? 

22/7 2011 er en dato det norske folket vil huske for alltid og som vil prege Norges historie i evig tid. Jeg håper noe lignede aldri vil skje igjen og at han som gjorde det ha et grusomt liv som han aldri vil komme seg ut av. Jeg føler ingen sympati for denne mannen, bare hat. 

Varme tanker går til de pårørende og de som ikke overlevde i gårsdagens tragiske hendelse. Hvil i fred.

4 kommentarer

juneveronicaaa

23.07.2011 kl.18:24

:(

Merethe

23.07.2011 kl.18:52

Det er trist at noe sånt kan skje. Håper får all det mannen råtner bort.

02.08.2011 kl.20:28

ugly

Celine Stene Syverud

02.08.2011 kl.21:27

Anonym: Jaja. Jeg er i hvert fall ikke stygg mot andre mennesker da :)

Skriv en ny kommentar

hits