HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Tips - puré

 I går spiste Thomas og jeg en herlig hjemmelaget middag mens vi så på "Den perfekte familien". Vi har begynt å lage puré i stedet for å bare spise kjedelige kokte grønnsaker. Man kan lage puré av så og si alle grønnsaker og det passer både til kjøtt, fisk og kylling. Dessuten smaker det kjempe godt!

Fremgangsmåte: Kok opp grønnsakene på som vanlig. Jeg pleier å bruke selleristang og gulerøtter i purén. Gulerøttene koker jeg i ca. 10 minutter og selleristangen i 4 minutter. Når grønnsakene er ferdig kokt, hell av vannet og legg grønnsakene i en mix-master (jeg bruker en smoothiemaskin). Til slutt heller du i fløte og smaker til med salt og pepper. Kjempe enkelt og døds godt! 

5 kommentarer

Det så fantastisk godt ut!

Fin blogg :)

Sara

02.10.2011 kl.19:29

det så faktisk godt ut, selv om jeg ikke liker sauser:)

Celine Stene Syverud

02.10.2011 kl.19:50

Sara: Det er ikke en saus :p det er puré! Du burde prøve det ;)

Veronika

02.10.2011 kl.23:49

Prøv maispuré med et snev av chilipulver.. Det er fantastisk!

Celine Stene Syverud

03.10.2011 kl.00:20

Veronika: takk for tipset! det skal jeg gjøre :))

Skriv en ny kommentar

hits