HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

Hvit vin og sørlands chips

Nå ligger jeg i sengen og spiser gårsdagens chips til frokost. Thomas og jeg delte en flaske hvit vin i sengen i går da vi så "the lincoln lawyer".  Kommer ikke akkurat som noe sjokk at jeg er litt fyllesyk i dag. Haha. Ja, for jeg ble faktisk FULL i går. På en halv flaske vin! Drikker så sjeldent at jeg ikke tåler noe lenger. Men det synes jeg egentlig er bare bra, for da kan man ha det mye morsommere når man først drikker litt! 

Som dere ser har jeg kjøpt meg hvit iphone 4, og jeg tror faktisk jeg angrer litt. Blir litt sjalu på alle andre som har sort, men det går vel over når jeg "knytter bånd" til den iphonen jeg har nå. Grunnen til at jeg ville ha hvit, er vel egentlig fordi jeg har hatt sort et år nå. Ville rett og slett bare prøve noe nytt! Også var det jo hvit jeg alltid drømte om før jeg fikk min første iphone 4 da.. 

5 kommentarer

Therese Birkeland

23.10.2011 kl.16:08

likte bilde :) ble chips til frokost her og

Synne glimsdal

23.10.2011 kl.22:36

Hehe, ble godteri til frokost på meg! Haha! Har selv en sort iPhone selv og vurdere sterkt å bytte den til hvit men får liksom aldri sunket meg til å gjøre det! Hehe du blir nok vant til den hvite etterhvert..

Kaia

24.10.2011 kl.09:25

Du hadde nok følt noe av det samme om du hadde kjøpt svart :)

Celine Stene Syverud

24.10.2011 kl.09:40

Kaia: Nei, for jeg har hatt svart et år nå :p så er på en måte vant til den :p men ja, jeg ville jo helst ha hvit når jeg kjøpte svart! Hehe

Silje Haugland Tvedt

24.10.2011 kl.12:38

Jeg syns hvit iPhone er finest! Du er heldig :) Jeg kjenner meg igjen - kjenner det fort når jeg en sjelden gang drikker hvitvin. He-he.

Skriv en ny kommentar

hits