HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

17. MAI

Bilde fra gårsdagen.

Jeg har blitt kjempe syk. Ligger jeg i sofaen med feber, sår hals og stiv nakke. Det begynte plutselig i går, så jeg kan ikke si at det var den beste 17.mai feiringen hittil. Nå må jeg slappe av og bare tenke på å bli bedre. Jeg skal nemlig jobbe hele onsdag på Vallhall, men det blir vansklig om jeg fortsatt er syk. Ha en fin dag da dere.

3 kommentarer

Jekketralla

18.05.2012 kl.16:24

God bedring :)

21.05.2012 kl.15:21

så søt du er!

kan du fortelle litt om hvordan dietten går?

Celine Stene Syverud

21.05.2012 kl.15:36

Anonym: Hahaha, ja :) Du skal kun spise proteiner de første 3 eller 7 dagene (du bestemmer selv). Deretter går du over til å ha protein dag og protein + grønnsaker annen hver dag. I tillegg til dette skal du drikke minst 1,5 l vann hver dag, gå 30 min og spise 2 skjeer havrekli. Dette kan du spise med for eksempel en fettfri yoghurt. Jeg sluttet på den pga. russetiden så går ikke på den nå. men skal begynne med den igjen så fort jeg blir frisk. Den er veldig lett å følge, men man føler seg dødssulten når man legger seg fordi magen rumler, men etterhvert blir det enklere :) og du kan jo spise så mye du vil, bare ikke hva du vil!

Jeg tror har lagt ut noen linker til forskjellige nettsider som skriver litt mer om hva du kan spise og ikke, på innlegget om dietten :) Hvis det ikke er nok, kan du søke opp "dukan dietten" på google eller kjøpe boken :)) Da får du mer informasjon om dietten enn det jeg fikk i hvert fall!

Skriv en ny kommentar

hits