HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

QUICHE LORRAINE

I dag lagde jeg en sunnere type av quiche lorraine som var kjempegod! Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele den med dere, så dere også kunne prøve den ut hjemme.

 

Paideig: 200gr speltmel, 1 egg, 40gr smør, 1 1/5 mager kesam, 1 klype salt 

Fyll: Skinke, brokkoli, 3 egg, 1,5 dl mager kesam, løk, krydder og ost

 

Paideig: Smuldre speltmel sammen med smøret, og tilsett deretter kesam og egg. Kna til du får en fast deig, uten klumper. Legg deigen så i kjøleskapet et par timer. Deretter trykker du deigen ut i en stor form, eller flere små (obs! bunnen skal være tynn, ikke tykk). Lag små hull med en gaffel i deigen og stek i 10 minutter på 200grader i ovnen. 

Fyll: Pisk egg og tilsett kesam og krydder. Hell over i formene og tilsett det du måtte ønske av innhold som for eksempel skinke, bacon, løk osv. Avslutt med ost på toppen og stek quichene på 200grader i ca. 25 minutter!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits