HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

HOME

I dag dro jeg og gjengen fra kollektivet på Ikea! Det var ikke like bra som i Norge, men nesten. Ble dødskvalm av å spise kjøttbollene deres, så de anbefales ikke!! 

I morgen er det første skoledag, og jeg gleder meg faktisk skikkelig! Har bare tre timer om dagen, utenom fredager hvor jeg har seks! Det er forresten bare å rope ut om dere lurer på noe i forhold til skolen osv! Jeg hjelper gjerne!

5 kommentarer

Therese Birkeland

11.02.2013 kl.10:54

lykke til med første skoledag! :)

11.02.2013 kl.14:59

Hvilken skole går du på? :)

Celine Stene Syverud

11.02.2013 kl.21:16

Anonym: Går på Høyskolen i Telemark gjennom Gateway college! Men det er LSI her i USA, for man må ha engelsk om man skal ha visum! Så ja, går på LSI og Fashion Management gjennom gateway.

Silje Haugland Tvedt

15.02.2013 kl.10:41

Hei! Har noen spørsmål til deg :)

- blir man fort kjent med folk? Er det sånn at man kommer i kontakt med folk før man reiser? At man avtaler bolig sammen og sånn?

- er det noen krav for å søke bortsett fra generell studiekompetanse?

- er det slik som du har forestilt deg? Angrer du på noen som helst måte? Har det oppstått utfordringer?

Celine Stene Syverud

15.02.2013 kl.15:54

Silje Haugland Tvedt: Ja, man blir fort kjent med folk, men som regel ikke før man reiser. To av de jeg bor sammen med tok kontakt med meg, siden jeg skrev på facebookgruppen til gateway at jeg søkte to som ville bo med meg og han jeg reiser sammen med! :) Så ja, man avtaler at man skal bo med folk på forhånd! :)

Ikke noe krav nei, uten om studiekompetanse! ;)

Jeg forestilte meg egentlig ingenting før jeg reiste, men det har vært problemer med skolen. På siden til skolen står det at studiet koster 41500kr, men det koster MYE mer! Du må ha spart opp ca. 100 000kr på forhånd, noe jeg ikke gjorde fordi jeg ikke var klar over at det ville koste så mye for studiet, med alle forsikringer (gjennom skolen), visum (gjennom skolen), og masse annet tull.

Hadde jeg kunne valgt igjen, hadde jeg nok ikke gjort det gjennom gateway, fordi de er så utrolig dårlig med informasjon til elevene sine! Men pga opplevelsen, ville jeg gjort det igjen! OG! Lærerene her er kjempeflinke! Det er det mest positive! :))

Skriv en ny kommentar

hits