HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

KAREN MILLEN EVENT


I går dro jeg på Karen Millen event sammen med noen klassekamerater! Det var veldig hyggelig, og vi fikk gratis drinker, jordbær og bloggerne fra seaofshoes og songofstyle var tilstede! Kjempegøy å få møtt noen utenlandske bloggere, som man ellers kanskje ikke ville møtt på! Som du ser på bildet over, så ble vi også sminket på eventet. Ble ikke heeelt vellykket, men det var kanskje det verste som skjedde hele kvelden, så var ikke så ille likevel. Haha.

Happy Valentine's day!

3 kommentarer

marshmallowz

15.02.2013 kl.06:54

Hvis jeg har tatt buss til byen for å spise middag og kino med venner. Det vil si ca 45m-1t med buss hver vei. Og jeg i byen blir frastjålet mobilen min. Dekker da reiseforsikringen dette?

Beklager at dette ikke har noe med bloggteksten din å gjøre, men jeg er ganske ifra meg nå og vet ikke hva jeg skal gjøre, og finner ikke noe svar på nettet, så da komenterer jeg litt her og der for å forhåpentligvis få et svar! Hadde hvertfall satt veldig pris på det. :)

Therese Birkeland

15.02.2013 kl.11:24

så koselig ut :)

Celine Stene Syverud

15.02.2013 kl.15:47

marshmallowz: Hei! :) Ja, det skal dekke det. Men det spørs jo litt på hva slags forsikring du har! Hadde jeg vært deg hadde jeg ringt forsikringsskapet du har, eller for eksempel Telenor om det var de du brukte da du mistet tlf! :) Håper det hjalp litt i hvert fall! :)

Skriv en ny kommentar

hits