HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

UTE AV STYLISTENE

Gårsdagens innlegg på vg.


Ja, som dere kanskje har fått med dere så var det slutt for meg for denne gang i Stylistene. Men herregud, noen måtte jo ut, og denne gangen var det desverre meg. Det var utrolig gøy så lenge det varte, men som sagt. Den som er med på leken, må tåle steken! Jeg hadde/har ikke lyst til å jobbe for minmote uansett, men var der for opplevelsen og ikke minst lærdommen! jeg skulle bare ønske jeg kunne vrt med litt lenger, men sånn ble det altså ikke.

Har dere spørsmål til dagens episode er det bare å spørre!

For dere som ikke har fått sett dagens episode, kan dere kan gå inn på vgtv.no og se den der.

13 kommentarer

Ina

19.03.2013 kl.06:09

Du var min favoritt :(og, ja du oppførte deg ikke uakseptabelt mener nå jeg.!!

youandmex3

19.03.2013 kl.06:14

det var jo dumt :(

Celine Stene Syverud

19.03.2013 kl.06:31

Ina: Åh, nå ble jeg glad! Takk for støtten! :)

Karoline

19.03.2013 kl.14:04

Det er det mest latterlige jeg har sett, Storm er så hårsår :-) Håper du på ingen måte tar det til deg for det der ble for dumt!

Ingen vits å se på programmet lengre..

Stina

19.03.2013 kl.21:08

En person med sosial angst som ikke kan samarbeide og kaster andre under bussen, passer vel ikke helt inn i stylist yrket. Også ganske patetisk å si at man ikke ville ha jobben etter at man har blitt "stemt" ut av konkurransen. Bli voksen og kom tilbake seinere i livet! Lykke til :)

Celine Stene Syverud

19.03.2013 kl.21:53

Stina: Hmm, da tror ikke jeg du helt vet hva sosial angst innebærer. Når det kommer til det "profesjonelle" har det ingenting å si for meg, og har aldri stoppet meg i arbeidsliet sånn sett. Problemet mitt har mer med det private å gjøre, enn det yrkesmessige. Jeg har store problemer med å ha presentasjoner foran andre, eller å gå inn i et rom fult av mennesker jeg ikke kjenner, som jeg må bli kjent med privat. Det er også forskjellige styrker av sosial angst, og jeg har en mild form for det i forhold til andre som for eksemple ikke vil gå ut døren om morningen.

Når det kommer til jobben, så er det noe jeg har tenkt på lenge at jeg ikke har lyst til. Rett og slett fordi minmote skriver om veldig mye som jeg ikke står for/eller går god for. Jeg synes det blir for tabloidbasert enn motebasert rett og slett.

Du kan godt si jeg har "kastet" andre under bussen, men situasjonen blir en helt annen når man er midt oppi det. Jeg dreit meg ut, og jeg har angret veldig på det i ettertid.. Men å si at jeg ikke passer inn i stylistyrket blir for dumt. Er jo en grunn til at jeg kom med i det hele tatt.

Stina

20.03.2013 kl.14:06

Så bra da! Gleder meg til å ser mer fra deg fremover!

20.03.2013 kl.15:04

Jeg syns heller de burde sett på hvem som faktisk gjorde den dårligste jobben, og gitt deg en advarsel/straff isteden. Du var litt sjefete, men blir for tynt å sende deg hjem kun av den grunn. Da hadde du lært av det, og hatt med deg den erfaringen videre. Jeg mener hvertfall det hadde vært mest rettferdig.

Jeg skjønner ikke helt konseptet på programmet. De skal finne Norges nye stylist, men selv om man vinner den konkurransen, betyr det jo ikke at man er stylist? Altså, man blir jo ikke utdannet stylist av å vinne? Det trenger man jo utdanning for å bli? Virker ikke som dere lærer så mye av de testene, at det gjør noe.

Celine Stene Syverud

20.03.2013 kl.15:09

Stina: Hmm, nå ble jeg litt forvirret.

Celine Stene Syverud

20.03.2013 kl.15:13

Anonym: Ja, det var det jeg tenkte og. Jeg vet jo at jeg er dårlig til å samarbeide, men jeg kan jo ikke bli noe bedre om jeg ikke får noen flere sjanser heller. Aina og jeg kommer jo kjempegodt overens privat, men vi fungerte bare veldig dårlig sammen når det kom til å jobbe sammen. Desverre så var det jeg som åpnet kjeften og ikke henne under programmet og det angrer jeg veldig på i ettertid. Som de sa burde jeg vært mye mer ydmyk, men det er så vanskelig å se der og da.

vinnerern får jobbe for minmote som stylist, så det er jo på en måte en portal inn til arbeidslivet. De fleste stylister har jo ikke gått på skole, men får erfaring gjennom å jobbe som det. Så den som vinner vil jo mest sannsynnelig bli stylist senere etter å ha jobbet for minmote :)

benedicte

20.03.2013 kl.15:30

så dumt at du gikk ut, men veldig bra at du tar det med et strakt hode :) Hadde vært snilt med en kommentar tilbake:)

Trine

20.03.2013 kl.15:32

Synes nå det var litt rart at du skriver du ikke ville ha jobben alikevel, hadde du takket nei om du vant? Da kunne du vel heller bare tatt et kurs.

Celine Stene Syverud

20.03.2013 kl.15:42

Trine: Nei, jeg hadde jo ikke det. Fordi det hadde vært en bra måte å komme inn i motebransjen på. Men jeg har aldri tenkt at jeg vil jobbe som stylist og derfor studerer jeg det heller ikke.

Skriv en ny kommentar

hits