HOME ABOUT INSTAGRAM BLOPPIS

WORKING

 

 

Rommet mitt i New York akkurat nå.

Det første jeg gjorde når jeg sto opp i dag var å lete meg igjennom alle magasinene i leiligheten etter inspirasjon. Jeg føler meg sinnsykt rastløs for tiden og trengte virkelig å være litt kreativ i dag. Har vært flink å jobbet med prosjektet mitt, men på en annen side, så har jeg ikke vært så flink likevel.. I morgen har jeg nemlig muntlig eksamen i Business English som jeg ikke har begynt på engang. Kommer nok til å sitte opp lenge i natt. Nå skal jeg sette meg ned å spise mitt første måltid i dag (klokken er halv 5 her alt), så er jeg tilbake før dere vet ordet av det!

ps. Jeg er veldig dårlig på å oppdatere bloggen for tiden, men dere kan følge meg på vine og instagram om dere vil vite hva jeg driver med når jeg ikke blogger. @celinedoubles

 

3 kommentarer

Toneli Jensen

03.05.2013 kl.09:40

Hvilken leilighet bor du i? Silver Towers? Har du mulighet til å skrive litt om bolig? :)

Celine Stene Syverud

06.05.2013 kl.05:12

Toneli Jensen: hei! Nei, jeg bor i hell's kitchen. Fant leiligheten på airbnb.com fordi jeg synes det var for dyrt på silver towers! Betaler litt under 7000kr i måneden og er veldig fornøyd! Hvis du er interesert kan jeg gi deg info om det firmaet vi leier av. De har fine leiligheter til en billig penge rundt på hele Manhattan!:)

Cathrine

28.05.2013 kl.21:05

Du må blogge mer snart! :)

Skriv en ny kommentar

hits